אירוח בריא ומזין

קרם יוגורט-קוקוס טבעוני

מרכיבים

  • קפסולה אחת של פרוביוטיקה לכל 200 גר’ קרם קוקוס
  • צנצנת זכוכית
  • קרם קוקוס
  • אופציה – מייפל

אופן ההכנה

  1. עושים סטריליזציה לצנצנת זכוכית ומצננים אותה (במים רותחים או במיקרוגל).
  2. שמים בצנצנת קרם קוקוס ופרוביוטיקה, מכסים בבד נושם ומשאירים על השיש בחוץ ל-24 שעות.
  3. מכניסים למקרר (בשלב זה הקוקוס עדיין נוזלי).
  4. הקרם הופך לסמיך אחרי יומיים נוספים במקרר (כלומר, כבר 3 ימי הכנה).

** יש להשתמש בקרם קוקוס של Aroy-d או בקרם קוקוס אורגני.

***ניתן להמתיק קלות במייפל

*** יש לשמור במקרר

בתיאבון!