אירוח בריא ומזין

ממרח עדשים שחורות וזוקיני

ממרח טבעוני, מלא בטעמים עשירים ומרכיבים מזינים לגוף ולנשמה. דרך קלה וכייפית להעשיר את התזונה בירקות וחלבון שמקורו מהקטניות. מושלם לאירוח לצד קריספיס שקדים ורוזמרין 😋

צפו כאן בתהליך ההכנה 

מרכיבים

2 זוקיני בקליפתם ובצל חתוכים לקוביות
4 כפות עדשים שחורות מבושלות 
3 כפות קמח שקדים 
4 שיני שום קונפי / 1 שן שום טרי
1 כף חומץ בלסמי 
מיץ מ 1/4 לימון 
מלח פלפל 
חצי כפית אורגנו מיובש אופציונלי

אופן ההכנה:

על מגש אפיה מפזרים את קוביות הבצל והזוקיני
מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל.
אופים כ20 דקות בטמפ של 175 מעלות עד שמשחים. 

במעבד מזון/נינג'ה: 
זוקיני ובצל צלויים, עדשים שחורות מבושלות, קמח שקדים ותיבול (לימון, חומץ בלסמי, מלח, פלפל, אורגנו) 
טוחנים למחית אחידה. במידה וחסר נוזל אפשר להוסיף מעט מים. 

בתיאבון!