משלוח חינם בכל הזמנה מעל 120 ₪!
אירוח בריא ומזין
קרם יוגורט-קוקוס טבעוני
מרכיבים
- קפסולה אחת של פרוביוטיקה לכל 200 גר’ קרם קוקוס
- צנצנת זכוכית
- קרם קוקוס
- אופציה – מייפל
אופן ההכנה
- עושים סטריליזציה לצנצנת זכוכית ומצננים אותה (במים רותחים או במיקרוגל).
- שמים בצנצנת קרם קוקוס ופרוביוטיקה, מכסים בבד נושם ומשאירים על השיש בחוץ ל-24 שעות.
- מכניסים למקרר (בשלב זה הקוקוס עדיין נוזלי).
- הקרם הופך לסמיך אחרי יומיים נוספים במקרר (כלומר, כבר 3 ימי הכנה).
** יש להשתמש בקרם קוקוס של Aroy-d או בקרם קוקוס אורגני.
***ניתן להמתיק קלות במייפל
*** יש לשמור במקרר
בתיאבון!