קינוחים מהירים

פררו רושה – הגרסה הבריאה

מרכיבים

הכמות הינה ל-18 יחידות

5 תמרים מסוג מג’הול, מגולענים

2 כפות קקאו איכותי

1 כפית תמצית וניל

1.5 כוסות אגוזי לוז שלמים, קלויים

6 כפות שוקולד צ’יפס מריר איכותי

להרכבת המנה:

18 אגוזי לוז שלמים, קלויים

אגוזי לוז גרוסים וקלויים לציפוי

אופן ההכנה

  1. טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים (למעט המרכיבים שמיועדים להרכבת המנה), עד לקבלת מחית במרקם שוקולדי אחיד.
  2. מוציאים את התערובת מהמעבד ומחלקים אותה ל-18 כדורים בגודל זהה.
  3. הרכבת המנה: מטמיעים בכל כדור, אגוז לוז שלום ומגלגלים אותו באגוזים גרוסים לציפוי.
  4. מעבירים לקירור עד להגשה.

תהנו!

המתכון שלנו התפרסם באתר Xnet. צילום: צביקה טישלר