משלוח חינם בכל הזמנה מעל 120 ₪!
אירוח בריא ומזין
ממרח סלק ושקדים
מרכיבים
- 3 סלקים גדולים מבושלים וקלופים
- 2 גזרים מבושלים וקלופים
- 3/4 כוס קמח שקדים
- כף חומץ בלסמי
- חופן כוסברה
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
- מבשלים סלקים וגזרים עד לריכוך.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך רבע שעה, לייבוש כל הנוזלים.
- מצננים ומכניסים למעבד מזון יחד עם יתר הרכיבים. מעבדים עד לקבלת ממרח במרקם אחיד.
- מתבלים במלח ופלפל.
- ניתן לשמור במקרר עד שבוע בצנצנת אטומה.
בתיאבון!
המתכון שלנו פורסם באתר Xnet. צילום: אביגיל עוזי