אירוח בריא ומזין

ממרח סלק ושקדים

מרכיבים

  • 3 סלקים גדולים מבושלים וקלופים
  • 2 גזרים מבושלים וקלופים
  • 3/4 כוס קמח שקדים
  • כף חומץ בלסמי
  • חופן כוסברה
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  1. מבשלים סלקים וגזרים עד לריכוך.
  2. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך רבע שעה, לייבוש כל הנוזלים.
  3. מצננים ומכניסים למעבד מזון יחד עם יתר הרכיבים. מעבדים עד לקבלת ממרח במרקם אחיד.
  4. מתבלים במלח ופלפל.
  5. ניתן לשמור במקרר עד שבוע בצנצנת אטומה.

בתיאבון!

המתכון שלנו פורסם באתר Xnet. צילום: אביגיל עוזי