משלוח חינם בכל הזמנה מעל 120 ₪!
כתבות וידאו
כתבות ברשת
אפייה מקמחים מלאים – "דגנים מלאים עשירים בסיבים"
כדי ליצור גיוון ולשמור על טעמים ייחודיים, אנחנו משחקים עם המרכיבים השונים של כל מאפה, ועם סוגי המאפים. למשל, כיום קיימים ממתיקים טבעיים שונים המוסיפים למאפה ארומה ייחודית משלהם, כמו מייפל או סילאן (דבש תמרים). גיוון נוסף ניתן לקבל עם ז'אנר האפייה החדש והפופולרי ה'נון־בייק', המאפשר ליצור מאכלים נהדרים באמצעות ערבוב של כמה חומרים וללא צורך באפייה.
עוגיות פסח של דני וגלית
מותג האפייה הבריאה הוותיק "דני וגלית", מתחדש לקראת פסח בעוגיות ומתוקים על בסיס דגנים מלאים, ללא חומרים משמרים, ללא ממתיקים מלאכותיים ועל בסיס קמח שקדים, שמתאימים לכרסום סביב שולחן הסדר ובמהלך כל החג. העוגיות מתאימות לנמנעים מגלוטן וטבעונים, ומהוות יופי של קינוח גם אחרי ארוחה בשרית.
מותג האפייה הבריאה נערך לחג עם סדרת עוגיות על בסיס קמח שקדים, שמתאימה כמובן גם לנמנעי גלוטן
הסדרה כוללת עוגיות שוקולד צ'יפס מקמח שקדים (מושחתות מספיק בשביל שלא תחשבו על תחליף, במיוחד אחרי כמה שניות במיקרו), עוגיות פירות יער מקמח שקדים (מתוקות-חמצמצות) וגם כדורי שוקולד, חמאת בוטנים ופצפוצי אורז מלא סוגרי פינה מתוקה. מחיר: 26-29 שקלים.
מותג האפייה המצליח משיק סדרת עוגיות חדשה ללא סוכר, המכוונת לנמנעים מגלוטן
הסדרה כוללת, לעת עתה, עוגיות קוקוס-לוז (כיפיות), עוגיות אוכמניות וגרידת תפוז (מושלמות לתה חורפי), עוגיות גרידת לימון וקשיו מתקתקות-חמצמצות וגם עוגיות מייפל-פקאן, שניצחו את המבחן הזה באופן די גורף. כל העוגיות נאפות על בסיס קמח שקדים, ממותקות בתחליף Sweetango, ואינן כוללות חומרים משמרים. מחיר: 26-29 שקלים. בשבע מילים: לטבעוניים ולנמנעים ולשומרים, אבל בהחלט לא רק.