אפייה בריאה

סלט פנחס

אתם מכירים את הסלט הזה שתמיד קוצר מחמאות ואורחים מבקשים את המתכון ? אז זה הסלט הזה. ואנחנו כל כך מלאים הערכה לאיש שהכין לנו אותו לראשונה ולכן אנחנו קוראים לו על שמו. וככה אנחנו מעבירים אותו הלאה …כולם בסביבה שלנו קוראים לו – סלט פנחס.
5 מרכיבים בלבד, טעם מנצח, קבוע על השולחן. ככה פשוט.
צפו כאן בתהליך ההכנה!

מרכיבים

  • 4 עגבניות אדומות בשלות וקשות
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • בצל סגול בינוני קצוץ
  • ⅓ כוס שקדי גפרור אפויים להשחמה
  • שמן זית

אופן ההכנה:

שמים בקערה עגבניות חתוכות לקוביות קטנות, פטרוזיליה קצוצה, בצל סגול קצוץ ושקדי גפרור.
מתבלים בשמן זית בנדיבות ומלח לפי הטעם.
בלי לימון, בלי פלפל שחור. פשוט אין צורך.

בתיאבון!