0

אין מוצרים בעגלת הקניות.

0
100%
טבעוני
משלוח חינם מעל ₪120
אספקה עד 5 ימי עסקים
מהמאפייה ישר אליך
0

אין מוצרים בעגלת הקניות.

0

WooCommerce Products Filter

show blocks helper

פרליני שוקולד מריר לקינוח

נשנוש קטן, מתוק וקל להכנה, שכל אורח (וגם אני) ישמח לקבל בסוף הארוחה. מעולה גם עם קפה או תה לרגע מתוק עם עצמי.

פרליני שוקולד מריר לקינוח

נשנוש קטן, מתוק וקל להכנה, שכל אורח (וגם אני) ישמח לקבל בסוף הארוחה. מעולה גם עם קפה או תה לרגע מתוק עם עצמי.

פאי לימון-קוקוס רענן

קינוח פרווה שמכיל את מרכיב ה”וואו” ומצד שני נטול נקיפות מצפון

אופן ההכנה:

  1. ממיסים במיקרוגל 1-2 דקות ומערבבים לקבלת תערובת חלקה. במידת הצורך מוסיפים כל פעם 30 שניות ומערבבים.
  2. מוסיפים את התוספות שבחרתם לתערובת השוקולד המומס.
  3. מוזגים לתבנית פרלינים (אפשר להשיג ב״ספייסס״ או ״מקסטוק״) ומטלטלים קלות את התבנית כדי לוודא שאין אויר בפרלינים.
  4. מצננים שעה במקרר.
  5. מחלצים בעדינים ומגישים בצלחת הגשה.

*במידה ואין לכם תבנית פרלינים אפשר למזוג את התערובת על נייר אפייה שמונח על תבנית שניתן להכניס אותה למקרר. מורחים את השוקולד בגובה של כ־1/2 ס״מ. במקרה הזה רצוי לפזר את התוספות מעל שכבת השוקולד. 

מצננים במקרר שעה, וחותכים לחתיכות גסות אך מהממות!

תהנו! 

chocolate01_compressed
chocolate02_compressed

המרכיבים:

200 גרם שוקולד מריר 

20 גרם שמן קוקוס בכבישה קרה 

תוספות כיפיות לשדרוג:

פקאן קלוי שבור / גרידת תפוס וקוקוס / קינמון / פיסטוק קלוי וחמוציות

*חשוב שהתוספות יהיו קצוצות היטב כדי שיכנסו לתבנית הפרלינים.

המרכיבים:

200 גרם שוקולד מריר 

20 גרם שמן קוקוס בכבישה קרה 

תוספות כיפיות לשדרוג:

פקאן קלוי שבור / גרידת תפוס וקוקוס / קינמון / פיסטוק קלוי וחמוציות

*חשוב שהתוספות יהיו קצוצות היטב כדי שיכנסו לתבנית הפרלינים.

אופן ההכנה:

  1. ממיסים במיקרוגל 1-2 דקות ומערבבים לקבלת תערובת חלקה. במידת הצורך מוסיפים כל פעם 30 שניות ומערבבים.
  2. מוסיפים את התוספות שבחרתם לתערובת השוקולד המומס.
  3. מוזגים לתבנית פרלינים (אפשר להשיג ב״ספייסס״ או ״מקסטוק״) ומטלטלים קלות את התבנית כדי לוודא שאין אויר בפרלינים.
  4. מצננים שעה במקרר.
  5. מחלצים בעדינים ומגישים בצלחת הגשה.

*במידה ואין לכם תבנית פרלינים אפשר למזוג את התערובת על נייר אפייה שמונח על תבנית שניתן להכניס אותה למקרר. מורחים את השוקולד בגובה של כ־1/2 ס״מ. במקרה הזה רצוי לפזר את התוספות מעל שכבת השוקולד. 

מצננים במקרר שעה, וחותכים לחתיכות גסות אך מהממות!

תהנו! 

chocolate01_compressed
chocolate02_compressed
דילוג לתוכן