משלוח חינם בכל הזמנה מעל 120 ₪!
מתכונים לחגים
פרליני שוקולד מריר
מרכיבים
- 200 גרם שוקולד מריר
- 20 גרם שמן קוקוס בכבישה קרה
תוספות כיפיות לשדרוג:
- פקאן קלוי שבור / גרידת תפוס וקוקוס / קינמון / פיסטוק קלוי וחמוציות
*חשוב שהתוספות יהיו קצוצות היטב כדי שיכנסו לתבנית הפרלינים.
אופן ההכנה
- ממיסים במיקרוגל 1-2 דקות ומערבבים לקבלת תערובת חלקה. במידת הצורך מוסיפים כל פעם 30 שניות ומערבבים.
- מוסיפים את התוספות שבחרתם לתערובת השוקולד המומס.
- מוזגים לתבנית פרלינים (אפשר להשיג ב״ספייסס״ או ״מקסטוק״) ומטלטלים קלות את התבנית כדי לוודא שאין אויר בפרלינים.
- מצננים שעה במקרר.
- מחלצים בעדינים ומגישים בצלחת הגשה.
*במידה ואין לכם תבנית פרלינים אפשר למזוג את התערובת על נייר אפייה שמונח על תבנית שניתן להכניס אותה למקרר. מורחים את השוקולד בגובה של כ־1/2 ס״מ. במקרה הזה רצוי לפזר את התוספות מעל שכבת השוקולד.
מצננים במקרר שעה, וחותכים לחתיכות גסות אך מהממות!
תהנו!