מתכונים לחגים

פרליני שוקולד מריר

מרכיבים

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 20 גרם שמן קוקוס בכבישה קרה

תוספות כיפיות לשדרוג:

  • פקאן קלוי שבור / גרידת תפוס וקוקוס / קינמון / פיסטוק קלוי וחמוציות

*חשוב שהתוספות יהיו קצוצות היטב כדי שיכנסו לתבנית הפרלינים.

אופן ההכנה

  1. ממיסים במיקרוגל 1-2 דקות ומערבבים לקבלת תערובת חלקה. במידת הצורך מוסיפים כל פעם 30 שניות ומערבבים.
  2. מוסיפים את התוספות שבחרתם לתערובת השוקולד המומס.
  3. מוזגים לתבנית פרלינים (אפשר להשיג ב״ספייסס״ או ״מקסטוק״) ומטלטלים קלות את התבנית כדי לוודא שאין אויר בפרלינים.
  4. מצננים שעה במקרר.
  5. מחלצים בעדינים ומגישים בצלחת הגשה.

*במידה ואין לכם תבנית פרלינים אפשר למזוג את התערובת על נייר אפייה שמונח על תבנית שניתן להכניס אותה למקרר. מורחים את השוקולד בגובה של כ־1/2 ס״מ. במקרה הזה רצוי לפזר את התוספות מעל שכבת השוקולד.

מצננים במקרר שעה, וחותכים לחתיכות גסות אך מהממות!

תהנו!