0

אין מוצרים בעגלת הקניות.

0
משלוח חינם בכל הזמנה מעל ₪120
בקנייה של 5 אריזות מוצרים - המוצר ה-6 חינם!
הכי טרי שיש- מהמאפייה ישר לבית שלך!
100% טבעוני
אספקה עד לבית תוך 4 ימי עסקים
הקודם
הבא
0

אין מוצרים בעגלת הקניות.

0

WooCommerce Products Filter

show blocks helper

פיצה מקמח חומוס ללא גלוטן

פיצה טבעונית ונטולת גלוטן מהירה וקלה להכנה במחבת

פיצה מקמח חומוס ללא גלוטן

פיצה טבעונית ונטולת גלוטן מהירה וקלה להכנה במחבת

פאי לימון-קוקוס רענן

קינוח פרווה שמכיל את מרכיב ה”וואו” ומצד שני נטול נקיפות מצפון

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את קמח החומוס, המים, מלח ותבלינים עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים. נותנים לבלילה לנוח כחצי שעה.

בינתיים מכינים רוטב עגבניות: מטגנים קלות במחבת בצל בינוני קצוץ במעט שמן זית. כשמתחיל להשחים מוסיפים שיני שום קצוצות. נהנים 3–4 דקות מארומה משגעת ומכבים. מעבירים למעבד מזון עם העגבניות וטוחנים לרסק אחיד. מעבירים חזרה למחבת, מתבלים במלח, פלפל ומעט טימין מיובש ומבשלים כרבע שעה עד שהרוטב סמיך.

מחממים מחבת בקוטר 24 ס”מ שמתאימה לאפייה בתנור. משמנים בכף שמן זית. מוזגים את הבלילה ומזלפים מעל 2 כפות שמן זית נוספות. מבשלים 4 דקות על אש בינונית ללא מכסה.

מוסיפים למחבת עם בסיס החומוס חמש כפות רוטב העגבניות ואת יתר התוספות (למעט הארוגולה) ומכניסים לאפיה של 4–6 דקות בתנור בטמפ’ של 200 מעלות עד שהפיצה מזהיבה. מומלץ לסובב את המחבת במהלך האפייה לקבלת אפייה אחידה. מגישים עם ארוגולה טריה.

המתכון שלנו התפרסם באתר ״הארץ״, כתבתה של רחל טלשיר  |  צילום: אילן אסייג

humus-pizza01
humus-pizza02

רכיבים:

לבסיס מקמח חומוס:

1 כוס קמח חומוס מנופה

1 כוס מים

שליש כפית מלח

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

כפית אורגנו או זעתר מיובש

3 כפות שמן זית

לרוטב עגבניות ביתי:

בצל בינוני קצוץ

3 שיני שום קצוצות

5 עגבניות בשלות

½ כפית טימין יבש

מלח ופלפל לפי הטעם

3 כפות שמן זית

לתוספות:

טבעות בצל סגול דקות, עגבניות שרי חצויות, 2 כפות מפטה עיזים 5% מפוררת (לצמחונים) או ממוצרלה טבעונית, חצי כוס ארוגולה טרייה קצוצה

רכיבים:

לבסיס מקמח חומוס:

1 כוס קמח חומוס מנופה

1 כוס מים

שליש כפית מלח

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

כפית אורגנו או זעתר מיובש

3 כפות שמן זית

לרוטב עגבניות ביתי:

בצל בינוני קצוץ

3 שיני שום קצוצות

5 עגבניות בשלות

½ כפית טימין יבש

מלח ופלפל לפי הטעם

3 כפות שמן זית

לתוספות:

טבעות בצל סגול דקות, עגבניות שרי חצויות, 2 כפות מפטה עיזים 5% מפוררת (לצמחונים) או ממוצרלה טבעונית, חצי כוס ארוגולה טרייה קצוצה

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את קמח החומוס, המים, מלח ותבלינים עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים. נותנים לבלילה לנוח כחצי שעה.

בינתיים מכינים רוטב עגבניות: מטגנים קלות במחבת בצל בינוני קצוץ במעט שמן זית. כשמתחיל להשחים מוסיפים שיני שום קצוצות. נהנים 3–4 דקות מארומה משגעת ומכבים. מעבירים למעבד מזון עם העגבניות וטוחנים לרסק אחיד. מעבירים חזרה למחבת, מתבלים במלח, פלפל ומעט טימין מיובש ומבשלים כרבע שעה עד שהרוטב סמיך.

מחממים מחבת בקוטר 24 ס”מ שמתאימה לאפייה בתנור. משמנים בכף שמן זית. מוזגים את הבלילה ומזלפים מעל 2 כפות שמן זית נוספות. מבשלים 4 דקות על אש בינונית ללא מכסה.

מוסיפים למחבת עם בסיס החומוס חמש כפות רוטב העגבניות ואת יתר התוספות (למעט הארוגולה) ומכניסים לאפיה של 4–6 דקות בתנור בטמפ’ של 200 מעלות עד שהפיצה מזהיבה. מומלץ לסובב את המחבת במהלך האפייה לקבלת אפייה אחידה. מגישים עם ארוגולה טריה.

המתכון שלנו התפרסם באתר ״הארץ״, כתבתה של רחל טלשיר  |  צילום: אילן אסייג

humus-pizza01
humus-pizza02
דילוג לתוכן