0

אין מוצרים בעגלת הקניות.

0
100%
טבעוני
משלוח חינם מעל ₪120
אספקה עד 5 ימי עסקים
מהמאפייה ישר אליך
0

אין מוצרים בעגלת הקניות.

0

WooCommerce Products Filter

show blocks helper

פיצה דלעת

גם טבעונית וגם נטולת גלוטן, הפיצה שלנו מנצלת את יכולותיה המופלאות של הדלעת גם כתוספת וכפסטו

פיצה דלעת

גם טבעונית וגם נטולת גלוטן, הפיצה שלנו מנצלת את יכולותיה המופלאות של הדלעת גם כתוספת וכפסטו

פאי לימון-קוקוס רענן

קינוח פרווה שמכיל את מרכיב ה”וואו” ומצד שני נטול נקיפות מצפון

אופן ההכנה:

מערבבים ידנית בקערה או במיקסר עם וו לישה את הקמח עם השמרים. מוסיפים את הסוכר, המלח והרוזמרין. מוסיפים בהדרגה את המים ולשים עד לקבלת בצק רך אך לא דביק. במידת הצורך מוסיפים מים או קמח. מוסיפים את שמן הזית. מכסים את הקערה ומניחים לתפיחה של כ-45 דקות.

בינתיים מערבבים את הדלעת החתוכה עם מעט שמן זית ומלח. מניחים את הפרוסות בנפרד על נייר אפיה וצולים בתנור בחום של 200 מעלות למספר דקות עד להזהבה.

במעבד מזון טוחנים את רכיבי הפסטו עד לקבלת מרקם אחיד.

לאחר התפיחה, מרדדים את הבצק על נייר אפיה מקומח. מכניסים לאפייה חלקית של 4 דקות ב- 200 מעלות. מוציאים והופכים. מורחים את הפסטו ומניחים מעל את פרוסות הדלעת הצלויות וטבעות הכרישה. מפזרים עלי מרווה ונגיעות קטנות של גבינה טבעונית. מחזירים לתנור להמשך אפיה של 7-8 דקות עד שהבצק מוכן והכרישה מזהיבה.

 

המתכון שלנו התפרסם באתר ״הארץ״, כתבתה של רחל טלשיר  |  צילום: אילן אסייג

dla'at-pizza01
dla'at-pizza02

רכיבים:

לבצק ללא גלוטן:

250  גרם קמח (*תערובת של “שי של הטבע״)

כפית שמרים יבשים

כפית מלח

1 כף סוכר קנים

1 כוס מים

כפית רוזמרין קצוץ

2  כפות שמן זית

לפסטו גרעיני דלעת:

½ כוס גרעיני דלעת

2 כפות זעתר או אורגנו טרי

2 שיני שום

6 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

לתוספות:

200 גרם דלעת קלופה חתוכה לפרוסות דקיקות

1 כרישה (החלק הלבן) פרוסה לטבעות בעובי של 1 ס”מ

10 עלי מרווה רצוי קטנים

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

50 גרם גבינה טבעונית**

רכיבים:

לבצק ללא גלוטן:

250  גרם קמח (*תערובת של “שי של הטבע״)

כפית שמרים יבשים

כפית מלח

1 כף סוכר קנים

1 כוס מים

כפית רוזמרין קצוץ

2  כפות שמן זית

לפסטו גרעיני דלעת:

½ כוס גרעיני דלעת

2 כפות זעתר או אורגנו טרי

2 שיני שום

6 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

לתוספות:

200 גרם דלעת קלופה חתוכה לפרוסות דקיקות

1 כרישה (החלק הלבן) פרוסה לטבעות בעובי של 1 ס”מ

10 עלי מרווה רצוי קטנים

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

50 גרם גבינה טבעונית**

אופן ההכנה:

מערבבים ידנית בקערה או במיקסר עם וו לישה את הקמח עם השמרים. מוסיפים את הסוכר, המלח והרוזמרין. מוסיפים בהדרגה את המים ולשים עד לקבלת בצק רך אך לא דביק. במידת הצורך מוסיפים מים או קמח. מוסיפים את שמן הזית. מכסים את הקערה ומניחים לתפיחה של כ-45 דקות.

בינתיים מערבבים את הדלעת החתוכה עם מעט שמן זית ומלח. מניחים את הפרוסות בנפרד על נייר אפיה וצולים בתנור בחום של 200 מעלות למספר דקות עד להזהבה.

במעבד מזון טוחנים את רכיבי הפסטו עד לקבלת מרקם אחיד.

לאחר התפיחה, מרדדים את הבצק על נייר אפיה מקומח. מכניסים לאפייה חלקית של 4 דקות ב- 200 מעלות. מוציאים והופכים. מורחים את הפסטו ומניחים מעל את פרוסות הדלעת הצלויות וטבעות הכרישה. מפזרים עלי מרווה ונגיעות קטנות של גבינה טבעונית. מחזירים לתנור להמשך אפיה של 7-8 דקות עד שהבצק מוכן והכרישה מזהיבה.

 

המתכון שלנו התפרסם באתר ״הארץ״, כתבתה של רחל טלשיר  |  צילום: אילן אסייג

dla'at-pizza01
dla'at-pizza02
דילוג לתוכן