אירוח בריא ומזין

מרק כרובית וארטישוק ירושלמי

מרכיבים

  • 2 בצלים גדולים קצוצים
  • 1 כריכה גדולה קצוצה (החלק הלבן)
  • 5 יחי׳ ארטישוק ירושלמי קלוף וקצוץ
  • כוס יין לבן
  • כרובית בגודל בינוני
  • 2 כפות סויה
  • ¾ כוס פקאן טבעי קלוי / אגוז לוז / ערמונים
  • מלח פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  1. מטגנים בצל וכרישה עד להשחמה.
  2. מוסיפים ארטישוק ירושלמי, פרחי כרובית, יין לבן.
  3. מכסים במים ומתבלים במלח פלפל וסויה.
  4. מבשלים עד לריכוך (כחצי שעה).
  5. במידה ונשאר הרבה מים, מסירים את מכסה לכמה דקות ומצמצמים נוזלים.
  6. מוסיפים את האגוזים וטוחנים בממחה ידני (בלנד סטיק).

בתיאבון!