0

אין מוצרים בעגלת הקניות.

0
100%
טבעוני
משלוח חינם מעל ₪120
אספקה עד 5 ימי עסקים
מהמאפייה ישר אליך
0

אין מוצרים בעגלת הקניות.

0

WooCommerce Products Filter

show blocks helper

מלבי בציפוי אגסים מקורמלים

לקחנו את המרקם המנצח של המלבי ונתנו לו טוויסט חדש ומעניין. התוצאה היא קינוח במתיקות מעודנת, בשילוב פרי

מלבי בציפוי אגסים מקורמלים

לקחנו את המרקם המנצח של המלבי ונתנו לו טוויסט חדש ומעניין. התוצאה היא קינוח במתיקות מעודנת, בשילוב פרי

פאי לימון-קוקוס רענן

קינוח פרווה שמכיל את מרכיב ה”וואו” ומצד שני נטול נקיפות מצפון

אופן ההכנה של המלבי:

  1. מרתיחים את כל מרכיבי המלבי, למעט הקורנפלור והמים, בסיר בינוני.
  2. ממיסים את הקורנפלור במים ומוסיפים את התערובת לסיר, תוך כדי בחישה מתמדת, עד שהתערובת מסמיכה.
  3. יוצקים את התערובת לכוסות אישיות עד לגובה של כמחצית הכוס ומעבירים לקירור.

ציפוי אגסים מקורמלים:

  1. מבשלים יחד את כל מרכיבי הציפוי, למעט גפרורי השקדים, כ-10 דקות, עד שהאגסים מתרככים והתערובת משחימה.
  2. מכבים את האש ומניחים לתערובת להצטנן.
  3. מניחים כף גדושה מהתערובת בכל כוס, מקשטים בגפרורי השקדים ומגישים.

תהנו!

המתכון שלנו פורסם באתר Xnet. צילום: צביקה טישלר

מלבי בציפוי אגסים מקורמלים
malabi-cinamon2_compressed

מרכיבים

6 מנות

למלבי

  • 1 פחית נוזל קוקוס אורגני
  • 5 כפות סירופ מייפל או אגבה
  • 1 כף תמצית וניל איכותית
  • 1/4 כפית הל (אופציונלי)
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1/2 כוס מים

לציפוי אגסים מקורמלים

  • 4 אגסים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 3 כפות מים
  • 4 כפות סוכר קנים
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
  • גפרורי שקדים קלויים (לקישוט)

מרכיבים

6 מנות

למלבי

  • 1 פחית נוזל קוקוס אורגני
  • 5 כפות סירופ מייפל או אגבה
  • 1 כף תמצית וניל איכותית
  • 1/4 כפית הל (אופציונלי)
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1/2 כוס מים

לציפוי אגסים מקורמלים

  • 4 אגסים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 3 כפות מים
  • 4 כפות סוכר קנים
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
  • גפרורי שקדים קלויים (לקישוט)

אופן ההכנה של המלבי:

  1. מרתיחים את כל מרכיבי המלבי, למעט הקורנפלור והמים, בסיר בינוני.
  2. ממיסים את הקורנפלור במים ומוסיפים את התערובת לסיר, תוך כדי בחישה מתמדת, עד שהתערובת מסמיכה.
  3. יוצקים את התערובת לכוסות אישיות עד לגובה של כמחצית הכוס ומעבירים לקירור.

ציפוי אגסים מקורמלים:

  1. מבשלים יחד את כל מרכיבי הציפוי, למעט גפרורי השקדים, כ-10 דקות, עד שהאגסים מתרככים והתערובת משחימה.
  2. מכבים את האש ומניחים לתערובת להצטנן.
  3. מניחים כף גדושה מהתערובת בכל כוס, מקשטים בגפרורי השקדים ומגישים.

תהנו!

המתכון שלנו התפרסם באתר Xnet. צילום: צביקה טישלר

malabi-cinamon2_compressed
מלבי בציפוי אגסים מקורמלים
דילוג לתוכן